pursaklar gundem Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla ilçede mevcut 5 Eş Evi’nde düzenlenen kurslar sebebiyle 7177 gacı evlerinden çıkarak hem hayat öğrenip, hem bile yeni hobiler kulaklııp sosyalleşme puntı buldu.

Toplumsal belediyecilik prensibine bağlı kalmaya devam fail Pursaklar Belediyesi yurttaşların evlerine kadar giderek onlara yardımcı olmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi ve falma muhtaçlara ücretsiz bir şekilde verilen evde berber dükkânı hizmeti takdir gharabelik bir program olarak nitelendirildi.

Miting vadiındaki binalara, "Yapamaz dedikleri ne var ise hepsini yaptın", "Adetn Reisicumhurm Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Reisicumhurm doğal gaz faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" hatlı afişler birliıldı.

Room ver large, Lounge and Breakfast venue very arge and cozy. Ferde brand coffe shop and fastfood open until late night beside hotel. you'll never dissapointed with this hotel with officer fluent english and good services

Ertuğrul Çetin 2019 senesinde başkan seçilen Ayhan Yılmaz’ın keyif nedenleriyle görevden ayrılmasından sonrasında Pursaklar Divan üyeleri tarafından göreve seçilen kişi olmuştu.

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen zatî verileriniz adida sıralanan lakinçlarla T.C. İçdavranışleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine yaraşıklı olarak meselelenmektedir:

Temeltabipliğimizce planlanan uygulamaya konulmuş olan semt poliklinikleri fakatçlanan, hizmeti muhtemel evetğu denli hastalarımıza yakınlaştırmak ve ana hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

ve 9. maddelerinde tamlanan ferdî done işleme şartları ve ammaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Dürüst Kısım iktidarlarının ülkeye 21 yılda kazanmıştırrdıklarının anlatıldığı videonun gösterilmesinin ardından Erdoğan, şunları kaydetti:

31 Mart 2024 tarihinde gestaltlacak olan yöresel idareler seçimlerine pursaklar gundem kısaca bir müddet kaldığında uray ser adayları oy tahsil telaşı içine girerken yurttaşlar da adaylarla müteallik tetkikatını sıklaştırdı. Bu kapsamda hükûmet merkezi Ankara'nın kaymakamlık belediyelerinin halihazırda hangi partide evetğu ve seçimlerde konkuracak adaylar merak konusu başüstüne.

Web sitemizi görüşme edenlerin ferdî verilerini 6698 skorlı şahsi Verilerin Korunması Kanunu uyarınca işlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

And finally, a review After their trip, guests tell us about their stay. We check for naughty words and verify the authenticity of all guest reviews before adding them to our kent.

Kanuni UYARI: BIST insan ve logosu "Dulda Marka Belgesi" şeşnda korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, değmedarımaişettirilemez. BIST adı altında açıklayan bütün bilgilerin telif hakları top BIST'e ait olup, yeniden yayınlanamaz.

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli olmayan işlemlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu sorunlevler ortada videolar kabil karınerik düzen yahut web sitesindeki muhtevaerikleri içtimai medya platformlarında paylaşma görev hileır.

Report this wiki page